Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Burdur'da seyir halindeyken oksijen tüpünün patlaması sonucu alevlerin sardığı ambulanstan çıkmayı başaramayarak hayatını kaybeden hasta İsmail Sargın'ın cenazesi toprağa verildi.

        Solunum yolu rahatsızlığından dolayı Burdur Devlet Hastanesine götürülürken seyir halindeki ambulansın oksijen tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında yaşamını yitiren İsmail'in Sargın'ın (58) cenazesi, kılınan namazın ardından Horoz Köyü Mezarlığı'na defnedildi.

        Cenaze törenine Sargın'ın yakınlarının yanı sıra CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten ve vatandaşlar katıldı.

        Bu arada, ambulansın yanma anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kayıtta, alevlerin ambulansın her yerini sardığı görülüyor.

        Rahatsızlığı nedeniyle önce Yeşilova Devlet Hastanesine, oradan da Burdur Devlet Hastanesine sevk edilen Sargın'ın içinde bulunduğu ambulansın oksijen tüpü araç seyir halindeyken cumartesi günü saat 04.30 sıralarında patlamıştı. Alev alan ambulanstan çıkamayan Sargın ölürken, eşi ve bir sağlık personeli yaralanmıştı.

        Olayla ilgili İl Sağlık Müdürlüğünce idari inceleme, Burdur Cumhuriyet Başsavcılığınca da adli soruşturma başlatıldığı bildirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler