Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Aydıncık ilçesi Dereçiftlik köyünde, dün ayrı yaşadığı eşi tarafından öldürülen kadın ile anne ve babasının cenazeleri defnedildi.

        Sıddık Gököz (24) tarafından öldürülen, 23 yaşındaki Özlem Gököz, babası İsmail ve annesi Zeynep Özçay'ın cenazeleri, Yozgat Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından, yakınları tarafından teslim alınarak Dereçiftlik köyüne getirildi.

        Burada yatsı namazı sonrasında Yukarı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, Özlem Gököz, babası İsmail ve annesi Zeynep Özçay gözyaşlarıyla köy mezarlığında toprağa verildi.

        Cenaze namazı öncesi, gazetecilere açıklamalarda bulunan Dereçiftlik köyü Muhtarı Sabit Özçay, Sıddık Gököz'ün daha önce çocuğu Umut ve eşine şiddet uyguladığını öne sürerek, çocuğun vücudunda sigara söndürdüğünü ve iz kaldığını iddia etti.

        Özçay, Özlem Gököz'ün boşanma davasının sürdüğünü ve savcılıktan koruma talebinde bulunduğunu anlatarak, "Özlem, mahkemeye müracaat ederek koruma talebinde bulunmuştu. Ama koruma verilmedi. Sıddık Gököz, kayınpederini öldürdükten sonra Özlem'in yanına gelmiş, Özlem'de kendisini terlik ve küçük çekiç ile korumaya çalışmış. Fakat onu da kafasından vurmuş." diye konuştu.

        Sıddık Gököz'ün olay sonrası 2 yaşındaki oğlu Umut'u alıp kendi annesine götürdüğünü ileri süren Özçay, "Çocuk şu anda devlet korumasında. Biz çocuğun kesinlikle karşı tarafa verilmesini istemiyoruz." dedi.

        Sıddık Gököz'ün cenazesinin Yozgat Adli Tıp Kurumunda bekletildiği ve yarın toprağa verileceği öğrenildi.

        - Olay

        Dün Aydıncık ilçesine bağlı Dereçiftlik köyünde gerçekleşen olayda, Sıddık Gököz, boşanmak üzere olduğu eşi ile kayınpederi ve kayınvalidesini av tüfeği ile öldürdükten sonra köye yakın arazide intihar etmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler