Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - İstanbul'un Şişli ilçesinde aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşını silahla öldüren şüpheli, Adıyaman'da yakalandı.

        Şişli ilçesine bağlı Bozkurt Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde bir simit fırınında çalışan Yusuf Sevim (37), imalathane bölümünde Türkmenistan uyruklu mesai arkadaşı Pulatov Hoshgeldi'yi (23) tabanca ile öldürdükten sonra olay yerinden kaçmıştı.

        Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi Altınşehir Mahallesi'nde durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Ekipler, Yusuf Sevim'in İstanbul'un Şişli ilçesinde aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşını silahla öldürün kişi olduğunu belirledi.

        Zanlı Sevim, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

        Öte yandan olayı gerçekleştiren zanlının olayda kullandığı silahı denize attığı bildirildi.

        4 Ekim 2017'de İstanbul'un Şişli ilçesinde aynı iş yerinde çalıştığı arkadaşını silahla öldüren Sevim, olay yerinden kaçmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler