Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Çivril ilçesinde otomobilin traktöre çarpması sonucu aynı aileden bir kişi öldü, üç kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, İğdir Mahallesi'nden Belence Mahallesi yönüne giden Memduh Türkyılmaz (50) yönetimindeki 20 NR 726 plakalı otomobil, Işıklı Yolu mevkisinde aynı yönde seyreden ve plakası ile sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen traktöre çarparak şarampole devrildi. Daha sonra traktör sürücüsü aracıyla bölgeden uzaklaştı.

        Kazada, otomobilin sürücü koltuğunda sıkışan Memduh Türkyılmaz ile araçtan yola savrulan eşi Gülsüm (45), çocukları Ergün (16) ve Emre Türkyılmaz (14) yaralandı.

        Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

        İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla Çivril Devlet Hastanesine kaldırılan sürücü Türkyılmaz, müdahalere rağmen kurtarılamadı.

        Ağır yaralı olduğu belirtilen sürücünün eşi ve çocukları ise Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

        Jandarma ekipleri kazaya karışan traktör sürücüsünün bulunması için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler