Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Başak Traktör'ün yeni modelleri ile çiftçinin talebine yanıt vermek amacıyla kurulan Başak Agri ürünleri, yarın açılacak Bursa Tarım Fuarı'nda çiftçilere tanıtılacak.

        Sanko Holding'ten yapılan yazılı açıklamada, bugünün ve geleceğin sektörü olan tarımda Başak Traktör ve Başak Agri ile iddialı bir konuma gelen grubun, fuardaki 975 metrekarelik modern çizgilerle hazırlanan 40 numaralı standında, Türk tarım sektörüne vizyon katacak müjdeler vereceği belirtildi.

        Başak Traktör'ü, sektöründe Türkiye’de ilk sıralara getirmeyi hedefleyen Sanko'nun, bu amaçla üretim tesislerini 2012’de aldıktan sonra 180 milyon dolardan fazla yatırım yaptığına dikkat çekilen açıklamada, "Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirilen traktörler, sektörün gözbebeği haline geldi. Traktördeki iddia, bu yıldan itibaren tarım ekipmanları alanında da ortaya konuldu. Başak Agri ile ekim makineleri, toprak frezeleri, yem karma, balya makineleri ve ön yükleyicileri ile çiftçinin her türlü ihtiyacının en üst düzeyde karşılanması öngörülüyor." ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler