Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Van Büyükşehir Belediyesi, geniz kanseri hastası Erol Bulgun'un tedavisini üstlenerek, ailenin ihtiyaçlarını giderdi.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye ekipleri kentte yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

        İpekyolu ilçesi Selimbey Mahallesi'ndeki geniz kanseri hastası 42 yaşındaki Bulgun'a ulaşan ekipler, ilk olarak hastanın tedavisinin Ankara'da yapılmasını sağladı.

        Belediye ekipleri ayrıca aileye sosyal kart vererek, giyim ve nakdi yardımda bulundu.

        - "Tek isteğim evimin çatısının yapılmasıdır"

        Açıklamada, Bulgun'un ifadelerine de yer verildi. Şoförlük yaparak ailesinin geçimini sağlayan Bulgun, hastalığının son evrede olduğunu dile getirek, kendisine yardımlarını esirgemeyen belediye ekiplerine teşekkür etti.

        Bulgun, şöyle konuştu:

        "Hastalığımı 2016 yılında öğrendim. Şiddetli başağrısı nedeniyle gittiğim hastanede geniz kanseri ya da üst yutak kanseri olarak bilinen nazofarenks olduğumu öğrendim. İki yıldır tedavi görüyorum. Van Büyükşehir Belediyesinin sağlık konusunda hizmetlerinin olduğunu bilmiyordum. Belediyemizden Allah razı olsun. Her zaman yanımızda yer aldı. Tek isteğim evimin çatısının yapılmasıdır. Bu hastalığın en büyük etkeni rutubettir. Onun için kış gelmeden evime çatı yapılmasını istiyorum."

        Belediye ekipleri, maddi durumu iyi olmayan Bulgun'un ailesiyle yaşadığı evin çatısının yapılacağını bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler