Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Görüyorsunuz her tarafımız çevrilmiş. Eğer güçlü bir liderimiz olmasa Cumhurbaşkanımız gibi başkanımız olmasa inanın Türkiye'yi bir kaşık suda boğmak için tüm devletler hazır bekliyor." dedi.

        Yozgat'ta Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya gelen Karacan, sorunları dinledi. Karacan, burada yaptığı konuşmada, STK temsilcilerini dinlediğini, kendisine iletilen konularla ilgili Ankara'da çözüm arayacaklarını söyledi.

        Yozgat'a farklı bir gözle bakarak, sorunları çözme gayretinde olacaklarını dile getiren Karacan, "Burada sohbet edip sizlerden aldığımız konuları, ödevleri en kısa zamanda halletme düşüncesindeyiz. Bu memleketin birliğine, devletin bütünlüğüne, Türk bayrağına nasıl sahip çıkılması gerektiğini hep birlikte tüm dünyaya kanıtlamamız gerekir." diye konuştu.

        Basına kapalı devam eden toplantının ardından Karacan, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

        Burada konuşan Karacan, tüm illerde sivil toplum kuruluşlarıyla buluştuklarını, AK Parti teşkilatının daha hızlı, daha dinamik, daha içten, daha samimi, daha yürekten bir arada olmasıyla ilgili çalışma başlattıklarını anlattı.

        Karacan, 2019'un çok önemli olduğunu vurgulayarak, "2019'da burada bulunan her ferdin, her arkadaşımızın, kadını, erkeği, genci, ister il başkanı ister belediye başkanı ister il genel meclis başkanı ister kadın kolları başkanı ister mahalle başkanı ister sandık görevlisi herkesin 2019'la ilgili bu memlekete borcu var. Sadece partimize değil, liderimize değil, İslam coğrafyasına hepimizin borcu var. İslam coğrafyasının emin ellerde, sağlam, bir sigorta vazifesini Türkiye'nin görmesini istiyorsak hep beraber liderimize sahip çıkmalıyız." ifadelerini kullandı.

        - "Bir kişiyi incitme, bir kişiyi öteleme lüksümüz yok"

        AK Parti'nin 2002 yılından beri Türkiye'ye kazandırdıklarının anlatılması gerektiğinin altını çizen Karacan, şöyle devam etti:

        "Farklı düşüncesi olan arkadaşlara muhakkak bir şekilde bunu anlatmalıyız. 2002 yılından beri AK Parti'nin Türkiye'ye neler kazandırdığını siz bizlerden çok iyi biliyorsunuz. Bunu halkımıza, vatandaşımıza, köylümüze, teşkilatlarımız vasıtasıyla tek tek işlememiz gerekiyor. Lütfen sizlerden özellikle istirham ediyorum, bu hepimizin bu memlekete olan borcu. Hepimiz çoluğumuzla çocuğumuzla 2019 için el vererek, gönül vererek, sadece bulunduğumuz şehir için değil İstanbul'da, Ankara'da, Antalya'da, Bursa'da bulunan kendi akrabalarımız için de onların gönüllerini almalıyız, onların gönüllerini kazanmalıyız. Hep birlikte bir şekilde yan yana gelip bir kişiyi dahi kaybetme lüksümüzün olmadığı, bir kişiyi dahi incitme, öteleme lüksümüzün olmadığını bilinmesini isterim. Bizim de eksiklerimiz olabilir. Bazen biz de sahayı göremeyebiliyoruz. Onun için sahaya iniyoruz, onun için illeri geziyoruz. Tüm Türkiye'yi tarıyoruz. Artık hep birlikte bu kutlu davada 2019'un daha farklı bir şekilde başarıya ulaşması için sizlerin hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Bu gelecek nesiller için şart, bu bundan sonraki İslam coğrafyasındaki borcumuz için şart. Görüyorsunuz her tarafımız çevrilmiş. Eğer güçlü bir liderimiz olmasa Cumhurbaşkanımız gibi başkanımız olmasa inanın Türkiye'yi bir kaşık suda boğmak için tüm devletler hazır bekliyor. "

        Konuşmanın ardından Karacan, İl Başkanı Celal Köse'ye hayırlı olsun plaketi verdi.

        Karacan, daha sonra esnaf ziyaretinde bulup sorunlarını dinledi.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler