Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Talat Bildirici'nin Tatvan ilçesinde doğum yapan eşi Şeyda Bildirici'yi ziyaret etti.

        10'uncu Komando Tugay Komutanlığında görevliyken 22 Haziran'da ilçe kırsalında teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Bildirici'nin eşi Şeyda Bildirici, eşinin şehit olduğu Tatvan ilçesinde bir erkek bebek dünyaya getirdi.

        Eşi şehit olduğunda 6 aylık hamile olan Bildirici, 5 Ekim'de eşinin şehit düştüğü Tatvan'da doğum yaparak, bebeğine de "Talat Talha" ismini koydu.

        Şeyda Bildirici'yi evinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunan Vali Ustaoğlu, şehidin yeni doğan bebeğiyle teselli olduklarını belirtti.

        İsmail Ustaoğlu, "İnancımızda şehitlik, peygamberlikten sonraki en önemli rütbedir. Şehitlerimiz bizim için çok önemli. Sizi, devletimizin ve bayrağımızın emaneti olarak görüyoruz. Yaptığınız fedakarlık her türlü takdire şayan olduğu gibi bunun hakkını da ödememiz mümkün değil. Rabb'im birini aldı, oğlunu bize verdi. Şehidimizin oğlunun, vatana ve millete hayırlı evlat olmasını temenni ederim. Şehidimize Allah'tan rahmet, değerli yakınlarına da başsağlığı diliyorum." dedi.

        Ziyarette, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve eşi de hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler