Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Bodrum'da mayıs ayıda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen maddeler üzerinde parmak izi olduğu tespit edilen kişi tutuklandı.

        Bodrum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince mayıs ayında yapılan operasyonda, 159 adet küçük paket içerisinde toplam 558 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiş ve olayda gözaltına alınan iki kişi tutuklanmıştı.

        Ekipler uyuşturucu maddenin konulduğu paketler üzerinden aldığı parmak izleri arasında farklı birinin daha parmak izinin bulunduğunu belirledi. Parmak izinin E.D. isimli bir şüpheliye ait olduğunu tespit eden ekipler, bu kişiyi Bitez Mahallesi'nde düzenlediği operasyonla yakaladı.

        Uyuştucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan E.D, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler