Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde limana yanaşan Rus iş adamı Farkhad Akhmedov'un 115 metre uzunluğundaki "mega" yatına, 13 tankerle yakıt ikmali yapıldı.

        Yaklaşık 6 haftadır Muğla'nın koylarını gezen, Bodrum'dan sonra Datça ve Marmaris'te demirleyen yat, geçen hafta ilçedeki marinalara sığmadığı için Marmaris Cruise Port Limanı'ndaki küçük iskeleye yanaşmıştı.

        Rus iş adamı Farkhad Akhmedov'a ait olduğu belirtilen lüks yata, 13 tankerle 375 bin litre yakıt ikmali yapıldı. Gece saatlerinde başlayan yakıt ikmali sekiz saatte tamamlandı. 4 katlı yatta bir helikopter, kapalı yüzme havuzu, sürat botları ve lüks suitler bulunuyor.

        Akhmedov'un, İngiltere'deki Chelsea Spor Kulübünün sahibi Roman Abramoviç'ten satın aldığı kaydedilen yatta 60 kişilik mürettebat çalışıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler