Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - TÜPRAŞ İzmir Rafinerisi'ndeki patlamada hayatını kaybeden işçilerden Mehmet Dere'nin cenazesi memleketi Osmaniye'de defnedildi.

        Otopsi işlemlerinin ardından yakınlarınca İzmir Adli Tıp Kurumundan alınan Dere'nin cenazesi Osmaniye Devlet Hastanesi morguna getirildi. Daha sonra Dere'nin cenazesi babaevine götürülerek helallik alındı, dua edildi.

        İmam-ı Azam Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, işçinin yakınları ile Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, bazı daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

        Kılınan cenaze namazının ardından Dere'nin cenazesi, Osmaniye Asri Mezarlığına defnedildi.

        Evli ve 3 çocuk babası olan Dere'nin 10 yıldır İzmir'de yaşadığı, son 1 yıldır da rafineride çalıştığı öğrenildi.

        TÜPRAŞ'a ait Aliağa ilçesindeki rafineride iki gün önce sabah bakım yapılan tankta meydana gelen patlamada 4 işçi hayatını kaybetmiş, yaralanan 2 işçiden birisine olay yerinde müdahale edilmiş, diğeri ise Menemen Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler