Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Hatay'da, Suriye'den yaşa dışı geçişleri organize ettikleri iddiasıyla aralarında bir uzman çavuş ve eşinin de bulunduğu 14 zanlı gözaltına alındı.

        Hatay Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 3 aylık çalışma sonucu Türkiye-Suriye sınır hattında göçmen kaçakçılığı yapanları belirledi.

        Ekiplerce Antakya, Altınözü ve Kırıkhan ilçelerinde tespit edilen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda, sınır birliğinde görevli uzman çavuş ve eşinin de aralarında bulunduğu 2'si kadın 14 şüpheli gözaltına alındı.

        Suriye'den yasa dışı yollardan Türkiye'ye giriş yaptıkları belirlenen 28 Suriyelinin de yakalandığı operasyonda, 29 sahte Suriyeli tanıtım kartı, bir tabanca, 11 mermi ve bir telsiz ele geçirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler