Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ (AA) - Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde güvenlik güçlerince yürütülen operasyon esnasında termal cihazla tespit edilen ve yapılan ikazların ardından açılan uyarı ateşi sonucunda yaralanan kişinin kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiğini duyurdu.

        Valilikten yapılan açıklamada, ilçeye bağlı Tütünlü köyü bölgesinde, teröristleri etkisiz hale getirmek ve kaçakçılığı önlemekle görevlendirilen hudut emniyet unsurlarınca, 14 Ekim 2017 günü saat 23.05'te termal cihazlarla ısı kaynağı tespit edildiği belirtildi.

        Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "Termal cihazlarla tespit edilen ısı kaynağının kanun dışı bir faaliyetin belirtisi olabileceği değerlendirilerek yapılan ikazlar ve ardından gerçekleştirilen uyarı ateşi neticesinde, Şemdinli Tütünlü nüfusuna kayıtlı Adem Koyuncu isimli şahıs yaralanmıştır. 112 acil ambulansı ile Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılan şahıs, tüm müdahalelere rağmen vefat etmiştir."

        Açıklamada, olayla ilgili Şemdinli Cumhuriyet Savcılığınca başlatılan adli tahkikat ve işlemlerin devam ettiği de vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler