Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİNSK (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Belarus temasları kapsamında "Great Stone Çin - Belarus Sanayi Parkı"nı ziyaret etti, ülkede yatırımları bulunan Türk iş adamları ile biraraya geldi.

        Beraberindeki heyet ile Belarus'un başkenti Minsk'e gelen Bakan Elvan'ı, Belarus Ekonomi Bakan Yardımcısı Dmitriy Krutoy, Türkiye'nin Minsk Büyükelçisi Kezban Nilvana Darama, Belarus Stratejik Kalkınma ve Uluslararası İşbirliği Genel Müdürü Dmitriy Yaroşeviç karşıladı.

        Elvan, ülkenin Çin ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük yatırımlardan biri olan "Great Stone Çin - Belarus Sanayi Parkı"nı ziyaret etti. Burada parkın idare başkanı Aleksander Yaroşenko'dan bilgi aldı.

        Daha sonra Belarus'ta faaliyet gösteren Türk iş adamları ile biraraya gelen Elvan, yatırımcıların sorunlarını dinledi, yeni yatırım fırsatları için görüş alışverişinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler