Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta kestane toplarken kaybolan kadın ve eşi, jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince bulundu.

        Alınan bilgiye göre, merkez ilçeye bağlı Alancık köyü mevkisinde Recep (43) ve Sevgi Tetiker (38) çifti, kestane toplamak amacıyla ormanlık alana gitti.

        Araçlarını park ettikleri yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklaşan Tetiker çifti, ormanlık alanda kayboldu.

        Kaybolduklarını anlayan çift, durumu jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi.

        Bölgede arama faaliyetlerinde bulunan ekipler, Tetiker çiftini yaklaşık 2,5 saatlik çalışmanın ardından ormanlık alanda buldu.

        Recep ve Sevgi Tetiker, ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna getirildi.

        Bu arada Tetiker çiftinin topladığı kestanelerin bulunduğu çuvalı jandarma erinin taşıdığı görüldü. Sevgi Tetiker eşine, kaybolmalarıyla ilgili, "Yarın gazete al, okursun." dedi.

        Recep Tetiker, gazetecilere yaptığı açıklamada, köye ilk defa geldiklerini belirterek, "Buraya sabah geldik. Kaybolduk. Fazla diyecek bir şey yok. Telefonla biz haber verdik." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler