Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da, boşanmak isteyen eşini tabancayla öldürdüğü öne sürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

        Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Vural Şentürk, müştekiler Tacettin Demir, Yasemin Şahiner ile yakınları ve taraf avukatları katıldı.

        Duruşmada söz verilen sanık Şentürk, eşiyle 15 yıldır evli olduğunu, 1,5 yıl öncesine kadar aile içinde hiçbir sorun olmadığını söyledi.

        Bir süre sonra çeşitli nedenlerle yaşanılan tartışmalardan dolayı eşinin sürekli Afyonkarahisar'dan Antalya'ya gitmek istediğini savunan Şentürk, şunları kaydetti:

        "Cemile birgün yine Antalya'ya gitmek isteyince önce karşı çıksam da sonra izin verdim. Kendisine para verip, otobüse bindirdim. Çocuğu götürmesini istedim, kabul etmedi. Kayınvalidem ve kayınpederim bizi barıştırmak için araya girdi ama Cemile istemedi. Boşanma meselesini konuşmak için Antalya'ya geldim. Bacanağım daha önce ölümle tehdit ettiği için yanıma tabanca aldım. Eşim hakaret edince silahla ateş ettim."

        Müşteki Tacettin Demir ise kızı Cemile Şentürk'ü sanığın kasten öldürdüğünü öne sürdü.

        Duruşma, eksik hususların giderilmesi için ertelendi.

        Sanık Vural Şentürk'ün, Antalya'nın Kepez ilçesinde 18 Şubat'ta eşi Cemile Şentürk'ü tabancayla ateş ederek öldürdüğü iddia edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler