Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ta ruhsatsız faaliyet gösteren kömür ocağında meydana gelen ve 7 işçinin öldüğü göçükle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi, yurt dışına çıkış yasağı getirilerek adli kontrol kararıyla salıverildi.

        Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığınca Şırnak-Cizre karayolunun 20. kilometresindeki maden mevkisinde ruhsatsız işletilen bir kömür ocağında meydana gelen ve 7 işçinin hayatını kaybettiği, bir işçinin ağır yaralandığı göçüğün ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.

        Soruşturma kapsamında "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olmak" suçundan gözaltına alınan F.Y, B.A. ve M.E.M. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Savcılıktaki sorgularının ardından Şırnak Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan 3 kişi, haklarında yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol tedbiri konularak serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler