Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin, "Doktorlardan alınan, ailesinin ve arkadaşlarının bizlere verdiği bilgi, durumunun stabil olduğu, biraz daha iyileştiği yönünde. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur diye ümit ediyoruz."​ dedi.

        Karamollaoğlu, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinde tedavisine devam edilen Baykal'ı ziyaret etti.

        Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Karamollaoğlu, Baykal ile görüşmelerinin mümkün olmadığını söyledi.

        Karamollaoğlu, "Doktorlardan alınan, ailesinin ve arkadaşlarının bizlere verdiği bilgi, durumunun stabil olduğu, biraz daha iyileştiği yönünde. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur diye ümit ediyoruz." diye konuştu.

        Baykal'ın önemli bir siyaset adamı olduğunu belirten Karamollaoğlu, geçmişte birlikte parlamentoda bulunduklarını, ayrıca 1980 ihtilalinin hemen ardından 10 gün kadar aynı koğuşta kaldıklarını kaydetti.

        Karamollaoğlu, "Kendisine Cenabıhak'tan şifalar diliyorum. Arkadaşlarına da ailesine de geçmiş olsun diyorum. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah kısa zamanda normal hayatına döner." dedi.

        Bu arada CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Karamollaoğlu'nun Deniz Baykal'ın eşi Olcay ve oğlu Ataç Baykal ile de görüştüğünü ve kendisiyle ilgili anılarını paylaştığını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler