Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 2'si tutuklandı.

        Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, silahlı terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik Muş merkezli 6 ilde operasyon icra edildiği bildirildi.

        Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları tespit edilen 11 kişiye yönelik operasyonda, 6 kişi gözaltına alınmıştır. 5 kişinin yakalama çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca, diğer illerle bağlantılı çalışmalarda ise 2'si askeri personel olmak üzere 3 kişi gözaltına alınmış ve 2 kişi adli mercilerce tutuklanmıştır."

        Açıklamada, kentte her türlü terör örgütü ve mensuplarının gerçekleştirmeye çalıştıkları eylemlere karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler