Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iş birliğiyle "Spor Güvenliği Çalıştayı" düzenlenecek.

        EGM'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Beykoz Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki çalıştayın açılış töreni, 26 Ekim Perşembe günü Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilecek.

        Çalıştaya Adalet Bakanlığı, EGM güvenlik, siber suçlarla mücadele, özel güvenlik, medya-halkla ilişkiler ve protokol dairesi başkanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, TFF ve Kulüpler Birliği temsilcileri katılacak.

        Sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesi amacıyla Süper Lig ve Birinci Lig'de takımları bulunan 23 ilin müsabaka güvenlik amirleri ile spor güvenliği şube müdürleri ve tüm paydaşların da iştirakiyle gerçekleştirilecek çalıştayda, toplumsal bilinç oluşturularak kamuoyu desteğini artırmaya yönelik çalışmalar ele alınacak.

        Çalıştayda 6222 sayılı Kanun çerçevesinde etkin soruşturma ve cezai müeyyidelerin uygulanması, ulusal ve uluslararası müsabakaların öncesi, esnası ve sonrasında alınan güvenlik tedbirleri, stadyumların fiziki durumları ile e-bilet ve akreditasyon gibi konular görüşülecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler