Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: Uşak Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir

        Hakemler: Mehmet Keseratar, Kaan Büyükçil, Duhan Köyiçi

        Muratbey Uşak: Hamilton 20, Şafak Edge 3, Dorsey 3, Mutlu Demir, Tayfun Erülkü 13, Ofoegbu 17, Murat Kozan, Markota 23, Miller 5

        Darüşşafaka: Kartal Özmızrak 3, Wilbekin 5, Emircan Koşut, Cummings 20, Okben Ulubay 4, Doğuş Özdemiroğlu, Sant Roos 11, Johnson 19, Bell 14, Eric 4

        1. Periyot: 15-20

        Devre: 36-40

        3. Periyot: 55-58

        Beş faulle çıkanlar: 27.46 Bell, 39.45 Cummings (Darüşşafaka)

        UŞAK (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin üçüncü haftasında Muratbey Uşak, konuk ettiği Darüşşafaka'yı 84-80 yendi.

        Ege temsilcisi, bu sonuçla sezonun ilk galibiyetini aldı. Darüşşafaka ise ikinci yenilgisini yaşadı.

        Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip, 5. dakikayı 9-6 önde geçti. Johnson ve Bell'in sayılarıyla etkili olan Darüşşafaka, müsabakanın ilk periyodunu 20-15 üstün tamamladı.

        İkinci periyotta Markota ve Ofoegbu ile üst üste sayılar bulan ev sahibi ekip, 15. dakikada 30-30 eşitliği sağladı. İlerleyen bölümde savunmada ve hücumda etkili olan Darüşşafaka, devreyi 4 sayı avantajla 40-36 önde bitirdi.

        İkinci yarıya ev sahibi ekip daha iyi başladı, ancak Darüşşafaka skordaki üstünlüğünü korudu. 25'inci dakikayı 46-45 önde geçen konuk ekip, pota altından sayı üretmeye çalışan rakibi karşısında final periyoduna 58-55 üstün girdi.

        Çekişmeli geçen son periyotta iki takım da etkili hücum etti. Muratbey Uşak, karşılaşmadan 84-80 galip ayrıldı.

        Karşılaşmanın en skorer ismi, 23 sayı üreten Muratbey Uşak'tan Damir Markota oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler