Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Seyrantepe Eftal Hastanesi-TEM Otoyolu bağlantısı inşaatı işi kapsamında yapım çalışmaları nedeniyle 8 Kasım'a kadar Sarıyer-Maslak istikametinden gelen ve Edirne istikametine devam eden TEM yan yolu (Seyrantepe Türk Telekom Stadyumu önünden geçen TEM yan yol) TEM katılımından itibaren trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Edirne istikametine katılım TEM bağlantısından sağlanıyor.

        TAG Otoyolu'nun Düziçi Kavşağı-Osmaniye Kavşağı Kesimi 9-12. kilometreleri arasında üst yapı çalışması nedeniyle Gaziantep-Adana istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım, Adana-Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak yapılıyor.

        Polatlı-Ankara yolunun 17-22. kilometreleri arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

        Elmalı-Finike yolunun 20-22. kilometreleri arasında menfez çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

        Muğla-Kale yolunun 30-55. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler