Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 12 Ekim'de bir polisin şehit olduğu ve bir kişinin öldüğü silahlı kavgada yaralanan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Fetih Seven, son yolculuğuna uğurlandı.

        Fetih Seven (46) için ilk tören, Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlendi. Törene Kaymakam Engin Aksakal, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceylan, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

        Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından mesai arkadaşlarının omuzlarında cenaze aracına konulan Seven'in naaşı, Satıkadın Mahallesi Ordu Caddesi'ndeki evinin önünde helallik alındıktan sonra Kızılcahamam ilçesine getirildi.

        Aşağı Merkez Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Seven'in naaşı mahalle kabristanında toprağa verildi.

        Cenaze törenine, Seven'in ailesi ve yakınları, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey ve vatandaşlar katıldı.

        Evli, 16 ve 21 yaşlarında 2 çocuk babası, 21 yıllık polis memuru Fetih Seven, 10 yıldır Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde görev yapıyordu.

        Kahramankazan'da 12 Ekim'de kız kaçırma meselesinden kaynaklanan silahlı kavgada, polis memuru Muhammet Uz (25) şehit olmuş, bir kişi hayatını kaybetmiş, polis memuru Fetih Seven ile bir kişi yaralanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler