Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Saray ilçesinde sağanak nedeniyle yükselen derede akıntıya kapılan kayıp askerin aranmasına devam ediliyor.

        İstanbul 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Mehmet Daysal, arama çalışmalarının yapıldığı bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

        Daysal, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sele kapılan araçtan atlayarak kurtulan astsubay, uzman çavuş ile bir erin sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. 2 polis memurunun da Çerkezköy Devlet Hastanesinde tedavilerinin sürdüğünü belirten Daysal, sivil vatandaşın sağlık durumunun da iyi olduğunu anlattı.

        Arama çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Daysal, ''Kayıp askerimizi arama çalışmaları sürüyor. Sele kapılarak araçtan atlayanların durumları iyi. Suya kapılan aracın bulunup bulunmadığına ilişkin herhangi bir bilgi bize iletilmedi.'' dedi.

        Bölgeye Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Kayıp askerin, bölgede AFAD ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi Sualtı Ekibi tarafından aranmasına devam ediliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler