Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Trabzon-Rize yolunun 25.kilometresindeki Araklı Tüneli'nin Rize-Trabzon yönündeki kuzey tüpünde bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle ulaşım 30 Ekim'e kadar 08.00-18.00 saatlerinde tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

        Polatlı-Ankara yolunun 29-30. kilometrelerinde köprülü kavşak yapımı nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönü de trafiğe kapatılarak, ulaşım yan yollara yönlendirilecek.

        Borçka-Artvin devlet yolunun 37-64. kilometrelerindeki tünellerde gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

        Anadolu Otoyolu'nun Susuz- Çeltikçi kavşaklarındaki Orhan Gökberber viyadüğünün İstanbul istikameti 6-8. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle otoyolun söz konusu kesimi taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşıma karşı yönden iki yönlü izin verilecek.

        Elmalı-Finike yolunun 12-15. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle 18 Kasım'a kadar trafik akışı sol yoldan geliş-gidiş olarak gerçekleştirilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler