Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Rize'nin Fındıklı ilçesinde, 16 Ekim'de dereye düşerek kaybolan, cesedi 13 gün sonra Batum sahilinde bulunan Yüksel Çabuk'un cenazesi toprağa verildi.

        Gürcistan'ın Batum kenti sahilinde erkek cesedi bulunmasının ardından bilgilendirilen ailesinin Batum'a giderek teşhis ettiği Çabuk'un (53) cenazesi, resmi işlemler tamamlandıktan sonra Fındıklı'ya getirildi.

        Çabuk için Aksu Mahallesi Camisi'nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine ailesi ve vatandaşlar katıldı.

        Çabuk'un cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile mezarlığına defnedildi.

        Fındıklı'da, 16 Ekim'de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle su seviyesinin yükseldiği Çağlayan Deresi kenarında odun toplayan Yüksel Çabuk, suya düşerek kaybolmuştu. Çabuk'un bulunması için AFAD, AKUT, Sahil Güvenlik ve emniyet ekiplerince yürütülen arama çalışmalarından sonuç alınamamıştı.

        Gürcistan'ın Batum kentinde deniz kenarında erkek cesedi bulunması üzerine Gürcü yetkililer Türkiye'nin Batum Başkonsolosluğuna, Başkonsolosluk yetkilileri de Artvin ve Rize valiliklerine bilgi vermişti. Bilgilendirme sonucu 29 Ekim'de Batum'a giden Çabuk'un ailesinden iki kişi, üzerindeki kolye ve giysilerden cesedin Yüksel Çabuk'a ait olduğunu tespit etmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler