Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AĞRI (AA) - Ağrı merkezli 4 ilde, terör örgütü El Nusra'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden 4'ü tutuklandı.

        Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir süre önce silahlı terör örgütü El Nusra üyesi olan, örgütsel toplantı ve sohbetlere katılan, örgüte eleman temin edip finansal destek sağlayan kişilere yönelik çalışma başlattı.

        Polis, çalışma sonucu örgüt ile ilişkili oldukları belirtilen kişilere yönelik, Ağrı merkezli olarak bu ilin Doğubayazıt ilçesinin yanı sıra İstanbul, Van ve Hatay'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

        Operasyonda gözaltına alınan 15 kişi, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Bu kişilerden S.K, A.C, M.C.H. ve H.İ. savcılık sorguları sonrası çıkarıldığı sulh ceza hekimliğince tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla salıverildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler