Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri'de eski ortağını alacak verecek meselesi yüzünden tabanca ile öldüren uzman çavuşa 25 yıl hapis cezası verildi.

        Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasında tutuklu sanık Tunahan Gelmez ile avukatı hazır bulundu.

        Sanık Gelmez, önceki savunmalarını tekrarladığını belirterek, olayın bu noktaya gelmesini istemediğini söyledi. O gün tesadüfen bir araya gelmeleri sonucu bu olayın yaşandığını öne süren Gelmez, pişman olduğunu belirtti.

        Savcı, mütalaasında, sanığın "kasten öldürme" suçundan cezalandırılmasını istedi.

        Mahkeme heyeti, sanığa aynı suçtan 25 yıl hapis cezası verdi.

        - Olay

        İddiaya göre, tavuk çiftliği işleten eski ortaklar Gelmez ve Kargı arasında 26 Ocak'ta merkez Melikgazi ilçesi Mimarsinan Demokrasi Mahallesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Gelmez, yanında bulunan tabancayla Kargı'ya ateş etmiş, bu sırada panik yapan ve olay yerinden kaçarken, Kargı'nın üzerinden otomobille geçen Gelmez, daha sonra gözaltına alınmıştı. Olayda Kargı hayatını kaybederken, Gelmez de çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler