Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Batman'ın Gercüş ilçesinde 1,5 milyon lira bütçe ile yapımı tamamlanan spor tesisi hizmete açıldı.

        Gercüş Kaymakamlığı tarafından Spor Toto Teşkilat Başkanlığının desteğiyle tamamlanan, amatör maçların oynanabileceği stadyum, halı saha, basketbol ve voleybol sahası ile tenis kortu, kapalı spor salonu, yüzme havuzu bulunan spor kompleksinin açılışı törenle yapıldı.

        Törene katılmak için Gercüş ilçesine geçen Vali Ahmet Deniz, Kaymakamı Ünal Koç'u makamında ziyaret etti.

        Burada gazetecilere açıklama yapan Deniz, gençlerin her türlü spor branşı ile buluşmasının zamanının geldiğini söyledi.

        İçişleri Bakanlığınca Gercüş Belediyesine yapılan görevlendirme ile ilçenin çehresinin değişmeye başladığına işaret eden Deniz, bölgede güzel projelere imza atıldığını belirtti.

        Deniz, "Severek, gönülden bir şeyler yapıldığı zaman oluyormuş. Eskiden de gelen paralar aynı şimdi de gelen para aynı. Demek ki amaç halka hizmet olduğu zaman, kaynaklar iyi değerlendirildiğinde, kaynaklar başka amaçlara, yanlış yerlere yönlendirilmediği zaman, halkın parası halka hizmet olarak döndüğünde, terör örgütlerine gitmediği zaman bu güzel hizmetler ortaya çıkıyor, hem de çok kısa bir süre içinde." ifadelerini kullandı.

        Terör örgütlerine karşı her türlü tedbirin alındığını, güvenlikle ilgili bir sıkıntının olmadığını anlatan Vali Deniz, "En ücra mezramıza kadar güvenlik güçlerimiz oralara hakim. Huzur olunca işte bu güzel işler çıkıyor. Her şeyin başı huzur." diye konuştu.

        - Hakkari'deki terör saldırısı

        Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen 8 güvenlik görevlisini rahmetle anan Deniz, şunları kaydetti:

        "Anadolu coğrafyası zor bir coğrafya. Ciddi saldırılar altındayız. Bu saldırılardan birlik ve beraberlik içinde çıkacağız, cesaretli bir şekilde halkımızın desteğiyle çıkacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar bunlar piyon. 15 Temmuz'u yapanlar nasıl piyon ise PKK da onlar gibi bir piyon. Bunların hesabını verecekler. Yoksa biz bu şehitlerimizin hakkını başka türlü ödeyemeyiz. Biz onlara layık bir şekilde görevimizi yapacağız. Er ya da geç bu hainler hesabını verecek."

        Vali Deniz, daha sonra beraberindekilerle 1,5 milyon liraya mal olan spor tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

        Tesisi gezen Deniz, ardından ilçedeki bazı okulları ziyaret ederek, öğrencilere kitap hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler