Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Elbistan ilçesinde kayınpederini ve kayınvalidesini öldürüp, boşanmak isteyen eşini de yaralayan kişi, 63 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

        Elbistan Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, sanık Mehmet Mustafa Şahin, avukatı ve davanın tarafları hazır bulundu.

        Mahkeme heyeti, yaklaşık bir yıl önce kayınvalidesi ile kayınpederini öldüren ve eşini de yaralayan sanık Mehmet Mustafa Şahin'den son savunmasını istedi.

        Son savunmasının ardından mahkeme heyeti sanık Şahin'e, eşini öldürmeye teşebbüsten 13 yıl 4 ay, kayınpederi Hasan ve kayınvalidesi Cennet Gülbeyaz'ı kasten öldürmek suçundan 25'er yıl olmak üzere toplam 63 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

        - Olay

        Elbistan'da Cumhuriyet Mahallesi'nde 7 Eylül 2016 tarihinde meydana gelen olayda, Mehmet Mustafa Şahin (34), boşanmak istediğini söyleyerek evi terk eden eşi Tülay Gülbeyaz Şahin'in (37) bulunduğu kayınpederinin evine giderek pompalı tüfekle ateş açmış, evin balkonunda oturan kayınpederi Hasan Gülbeyaz (67) ile kayınvalidesi Cennet Gülbeyaz (58) ile eşini vurmuş, hastaneye kaldırılan yaralılardan kayınpederi ve kayınvalidesi hayatını kaybetmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler