Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit olan Üsteğmen Ozan Olgu Köreke'nin Mersin'in Tarsus ilçesindeki ailesini ziyaret etti.

        Elvan, ziyarette, 23 Ekim'de PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Üsteğmen Köreke'nin ailesine taziyelerini iletti.

        Vali Ali İhsan Su'nun da eşlik ettiği Elvan, şehidin annesi Aydanur ve babası Hüseyin Kökere'ye her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

        Bakan Lütfi Elvan, aileye Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

        Üsteğmen Ozan Olgu Köreke, 23 Ekim'de Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında, PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanmış, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler