Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde birer gün arayla araçlardan hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlattı.

        Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, hırsızlıkları Ömür Ç'nin yaptığını tespit etti.

        Ekipler, düzenledikleri operasyonda Ömür Ç'yi saklandığı adreste gözaltına aldı.

        Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör ve 2 güç kaynağı buldu.

        Gözaltına alınan ve Sakarya Karasu Asliye Ceza Mahkemesince hırsızlık suçundan arandığı tespit edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Malzemeler, incelemenin ardından sahiplerine teslim edildi.

        Bu arada, Ömür Ç'nin yaptığı hırsızlıklardan biri güvenlik kameralarına yansıdı.

        Görüntülerde, zanlının, çevresini kontrol ederek etrafını dolaştığı aracın yan kapısından içeri girdiği ve teybi aldıktan sonra uzaklaştığı görülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler