Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Turkish Airlines Open 2017 golf turnuvasını takip eden yerli ve yabancı gazeteciler, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile buluştu.

        Golfte Avrupa Turu Rolex Serisi'ndeki 8 turnuvadan biri olan ve Türk Hava Yolları (THY) ana sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyonu 52'si yabancı, 159 medya mensubu takip ediyor.

        Serik ilçesindeki Belek Turizm Merkezi'nde bulunan Regnum Carya Golf Kulübünde devam eden turnuvada yabancı gazetecilerle sohbet eden Ağaoğlu, turnuva hakkında bilgi verdi.

        Ağaoğlu, gazetecilerle buluşmasının ardından, 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda Türkiye'yi temsil eden masa tenisi sporcularıyla bir araya geldi.

        Türkiye Golf Federasyonunun davetlisi olarak turnuvayı izlemek için kente gelen Rio Paralimpik Oyunları şampiyonu Abdullah Öztürk, 2017 Bedensel Engelliler Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası birincisi Ali Öztürk ve şampiyon takımın oyuncularından Süleyman Vural ile antrenörleri Haydar Çataloğlu, federasyon başkanı Ağaoğlu'na kol saati hediye etti.

        Hediye nedeniyle duygulandığını söyleyen Ahmet Ağaoğlu, "Bu kardeşlerim Türkiye'nin gururu oldular." dedi. Ağaoğlu, eşi Beyza ve kızı Aslı'yı da yanına alarak, milli sporcularla fotoğraf çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler