Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen, TransTaurus Dağ Bisikleti Yarışı sona erdi.

        3 Kasım Cuma günü başlayan yarışa, Türkiye'nin yanı sıra Rusya, İngiltere ve Fransa'dan altısı kadın 85 bisikletçi katıldı.

        Etkinliğin son günüde sporcular 56 kilometrelik zorlu parkurda pedal çevirdi. Yarışçılar ormanlık alanlardan, dik yamaçlardan, çamurlu yollardan ve dere yataklarından geçti. Bazı sporcular zaman zaman zor anlar yaşadı.

        Etkinlik organizatörü Ömer Nizam, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışı sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını, son gün sporcuların 56 kilometrelik parkurda mücadele ettiğini söyledi. Yarışın son günü sporcuların Ovacık Yaylası'ndan başlayıp Gedelme Yaylası'ndan geçerek Kemer'e dönüş yaptıklarını ifade eden Nizam, sporcuların üç günlük etapta çok zorlandıklarını kaydetti.

        Son etabı birinci tamamlayan Rus Ivan Seledkov ise etaplardan geçerken dağları ve ormanlık alanları çok beğendiğini belirterek, yarış için seneye tekrar geleceğini kaydetti.

        Organizasyonun son gününde Rusya'dan Ivan Seledkov 1 saat 5 dakika 13 saniyelik derecesiyle birinci oldu. Yine aynı ülkeden Ivan Grenavtsev 1 saat 10 dakika 37 saniye ile ikinci sırada yer alırken, Rus Vladimir Levchenko 1 saat 10 dakika 38 saniye ile üçüncülüğü elde etti.

        Yarışlarda yarıca Solo kadınlar kategorisinde Rusya'dan Viktoria Zarina birinci, aynı ülkeden Seda Grenavtseva ikinci, Marina Rostovtseva ise üçüncü oldu.

        Solo erkekler de ise Rusya'dan Ivan Seledkov birinci olurken, aynı ülkeden Vladimir Levchenko ikinci, Ivan Grenavtsev ise üçüncü geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler