Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik-Şanlıurfa kuzey kavşakları 53-132. kilometrelerinde bağlantı yolları genel onarım işi yapılıyor. Bu nedenle Şanlıurfa-Suruç-batı bağlantı yolu kavşakları Gaziantep-Şanlıurfa yönünde 3 şerit trafiğe kapatılacak.

        İyidere-Rize yolunun 5-6. kilometrelerindeki Sarayköy 1 ve Sarayköy 2 tünellerinin güney tüplerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

        Sivrihisar-Polatlı yolunun 33-38. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle Polatlı-Sivrihisar istikameti trafiğe kapatıldı, ulaşıma diğer yönden gidiş-geliş olarak izin veriliyor.

        Ankara Çevre Otoyolu'nun Çankaya-Gölbaşı kavşakları 2-5. kilometrelerinde TAİ/TUSAŞ köprülü kavşağı ve bağlantı yollarıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Gölbaşı yerleşkesi farklı seviyeli kavşak düzenlemesi işinde, Çankaya-Gölbaşı kavşakları istikametinde oto korkuluk yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle çalışma esnasında soldan iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü sağlanıyor.

        Sivrihisar-Polatlı yolunun 27-31. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Sivrihisar-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştiriliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler