Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Buldan ilçesinde kafası plastik şişeye sıkışan sansar, duyarlı vatandaşın yardımıyla kurtuldu.

        Alınan bilgiye göre, ilçede fotoğrafçılık yapan Mehmet Küçük, 20 RR 661 plakalı hafif ticari aracıyla düğün çekimi için gittiği Güney ilçesinden Buldan'a dönerken yol kenarında hareket eden bir cisim gördü.

        Aracını durdurup cisme baktığında bunun plastik zirai ilaç şişesine başı sıkışan bir sansar olduğunu anlayan Küçük, hayvana başının sıkıştığı yerden çıkarması için yardım etti.

        Küçük, şişenin bir ucundan tutarken sansar bir süre sonra kendi çabasıyla kafasını plastik şişeden çekip çıkardı ve koşarak doğal yaşam alanına gitti.

        Hayvanın kurtulması için duyarlılık gösteren Küçük, olay anını cep telefonu kamerasıyla da kaydetti.

        Küçük, gazetecilere yaptığı açıklamada, çevreye çöp atılmamasının önemine işaret ederek, "Çevreye atılan çöpler insanlara, hayvanlara ve dünyamıza zarar veriyor." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler