Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil, yangın söndürme tüpü bulunamayınca bir evden kovayla taşınan suyla söndürülebildi.

        Alınan bilgiye göre, Mehmet Çetik yönetimindeki 33 V 0771 plakalı otomobil, Ayaş Mahallesi D-400 karayolunda hareket ederken yanmaya başladı.

        Motor kısmından yükselen alevler nedeniyle aracını durdurup otomobilden çıkan Çetik, araçta yangın tüpü olmayınca, bir otobüsü durdurarak yardım istedi.

        Durdurduğu otobüste de alevleri söndürecek tüp bulamayan sürücünün imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti.

        Vatandaşlar, bir evden kova aracılığıyla getirdikleri suyla yangını söndürdü.

        Çetik, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Başta benim araç olmak üzere hiçbir araçta yangın tüpü bulunamadı. Yakınımızdaki evden su getirerek söndürdük. Araçtaki yangının benzin kaçağından çıktığını sanıyorum. Bundan sonra ilk işim yangın tüpünü almak ve eksiği tamamlamak olacak." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler