Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Etimesgut ilçesinde, yürüme engelli terör gazilerini benzin istasyonunda darbettikleri öne sürülen 2 zanlı tutuklandı.

        Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, önceki gün Etimesgut ilçesi Eskişehir Yolu üzerinde aracıyla seyreden terör gazisi müşteki İbrahim K. ile şüpheli Tamer G. arasında trafikte yol vermeme nedeniyle tartışma yaşandığı belirtildi.

        Tartışma sonrası müştekilerin yola devam ederek Eskişehir Yolundaki bir akaryakıt istasyonuna girdikleri ifade edilen açıklamada, daha sonra şüphelilerin müştekileri takip ederek istasyona girdikleri anlatıldı.

        Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "İstasyonda, araç içinden çıkan şüpheliler Tamer G. ile Doğan Ç. ve 2000 doğumlu suça sürüklenen çocuk Osman Y'nin müştekilerin içinde bulunduğu aracın yanına giderek müşteki İbrahim K. ile yine aynı araçta bulunan terör gazisi Muzaffer O'yu darp ederek yaraladıkları ve müştekilerin aracının camını kırarak hakaret ettikleri iddiası üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. Olaydan sonra şüpheliler, arkadaşları olan ve ilk olayda isimleri geçmeyen diğer üç şüpheliyle olay yerine döndüklerinde yakalanmışlardır. Olaya ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığımızca başlatılan soruşturma kapsamında şüpheliler Tamer G. ve Doğan Ç. sevk edildikleri Ankara Batı 2. Sulh Ceza Hakimliğinin 05 Kasım 2017 tarihli kararı ile tutuklanmıştır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler