Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir kişiyi bıçakla öldürdüğü öne sürülen Kırgız asıllı Aigul Nurbek Kyzy'ın yargılanmasına başlandı.

        Manavgat 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülün duruşmaya, maktul Salim Sarıkaya'nın yakınları, taraf avukatları ve tercüman katıldı. Alanya Cezaevi'nde bulunan sanık Kyzy ile Ses ve Görüntü Bilişim Sistemleri (SEGBİS) aracılığıyla bağlantı kuruldu.

        Söz verilen sanık Kyzy, olayla ilgili herhangi bir şey hatırlamadığını savundu.

        Maktulün nasıl öldüğünü hatırlamadığını ileri süren Kyzy, "Mahkemedeki deliller beni gösteriyorsa kabul ediyorum. Böyle bir suç işlemişsem cezamı çekmeye razıyım." dedi.

        Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı eksik hususların giderilmesi için erteledi.

        Manavgat'ta, Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yerinde 1 Mart'ta Salim Sarıkaya ile kız arkadaşı Aigul Nurbek Kyzzy arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kyzy'in, Sarıkaya'yı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler