Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Hatay'ın Altınözü ilçesindeki Suriyelilerin kaldığı Boynuyoğun Konteyner Kenti'nde "Suriye Kardeşlik Futbol Turnuvası" düzenlendi.

        Kamp alanındaki halı sahada, Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezi yönetimince gerçekleştirilen turnuvanın başlama vuruşunu, Kaymakam Bülent Uygur yaptı.

        Uygur, ilçede yapılan bu tür etkinliklere önem verdiklerini belirtti. Suriyeli yetenekli gençlerin spor camiasına kazandırılmasını istediklerini aktaran Uygur, şöyle konuştu:

        "Suriyeli gençlerin toplumsal adaptasyonuna öncülük ederek gençlerin birbirleriyle kaynaşmalarını sağlıyoruz. Bugün bu yeşil saha içerisinde dostluk ve kardeşlik mesajı veriliyor. Gençler sayesinde dünyaya bu mesajı vermek istiyoruz. Dostluk elbette kazanacaktır. Müthiş bir ilgi oldu. Emeği geçenlere ve turnuvaya katılan Suriyeli gençlere teşekkür ediyorum."

        Turnuva kapsamında yapılan maçları kamplarda kalan Suriyeli aileler de izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler