Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören gazileri ziyaret etti.

        Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Demircan, beraberinde eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek gazilere ziyarette bulundu.

        Pazartesi günü Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve ambulans uçakla Ankara'ya sevk edilen Samsun Vezirköprülü Uzman Çavuş Halil Dursun ile 18 gaziyi ziyaret eden Demircan, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

        Demircan, "Sizler bu ülkeyi canınızla savunmuş insanlarsınız. Bu ülke size minnettardır, bunu bilin. Biz de üstümüze düşeni her zaman yapacağız. Güvenli ellerde, güvenli yerdesiniz. Gereken her şey yapılmış, hiç endişe etmeyin, inşallah önümüzdeki günlerde taburcu olacaksınız." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler