Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da, Suruç Emniyet Müdürlüğünden ilçede bir kişinin çocuğuna hortumla işkence yaptığı iddialarına yönelik soruşturma başlatıldığı bildirildi.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü yapılan yazılı açıklamada, bir babanın yaramazlık yaptığı gerekçesiyle 8 yaşındaki çocuğunu hortumla döverek işkence yaptığına dair sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntülerle ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

        Görüntülerin kabul edilemez nitelikte olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Görüntülerin Suruç'ta bir evde çekildiğine yönelik iddialar var, inceleme başlattık. Konunun takipçisi olacağız. Görüntülerin ilçede mi veyahut başka yerde mi çekildiğine ilişkin kapsamlı bir araştırma yapıyoruz. Araştırma sonucu kamuoyu ile paylaşılacaktır."

        Suruç'ta çekildiği ileri sürülen görüntüde, bir babanın küçük yaştaki çocuğunu hortumla döverek işkence yapması ve çocuğun ağlaması görülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler