Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Myanmar'da bir vakfa mobil kütüphane aracı desteğinde bulundu.

        TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 2012'de kurulan Daw Khin Çii Vakfının 2013'ten bu yana yürüttüğü "Mobil Kütüphane Projesi" kapsamında vakfa mobil kütüphane desteği yapıldı.

        TİKA'nın sağladığı çelik raflı, internet erişimi olan dizüstü bilgisayarlarla donatılmış "mobil kütüphane aracı", nüfusu 2 milyona yakın Kaçin eyaletinde faaliyet gösterecek.

        Vakfın yönetim kurulu üyesi Dr. Thant Thaw Kaung, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin eğitim alanında yaptığı yardımdan dolayı memnuniyetini dile getirerek gelecekte TİKA ile daha fazla iş birliği yapma arzusunda olduklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler