Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, merkez üssü Saruhanlı ilçesi olan 4,4 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre can kaybı ya da yaralanma olmadığını söyledi.

        Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 11.56'deki sarsıntının kent genelinde hissedildiğini, bölgedeki tüm kırsal ve merkez muhtarlarıyla irtibata geçtiklerini bildirdi.

        İlk bilgilere göre can kaybı ya da yaralanan olmadığını ifade eden Şen, "Öncelikle daha önceki depremlerde maddi hasarların meydana geldiği Gölmarmara'nın Tiyenli Mahallesi ve çevresindeki mahallelerimizle irtibata geçtik. Orada depremin hissedilmediği bildirildi." dedi.

        Depremin daha fazla hissedildiği Şehzadeler ilçesi Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ise herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını, özellikle kerpiç binalarda oturanlara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunduklarını dile getirdi.

        Saruhanlı ilçesinde 27 Mayıs'ta meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde 204 ev ağır hasar görmüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler