Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Ford Otosan tarafından Tokat'ın Niksar ilçesinde bir liseye yapılan 1 milyon lira değerindeki makine ve ekipman yardımıyla oluşturulan parkur törenle açıldı.

        Niksar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen törende konuşan AK Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır, oğullarının Ford Otosan Lisesi'nden mezun olduğunu belirtti.

        Çakır, "Ford Otosan Niksar ilçemizdeki liseye yardım yapmış. Yaklaşık 1 milyon lira değerinde makine ve ekipman vermiş. Ford Otosan ailesine çok teşekkür ediyorum." dedi.

        Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya da Ford Otosan ailesine verdiği destek için teşekkür etti.

        Ford Otosan Takım Kalıp Müdürü Burak Gürler ise her zaman eğitime destek olduklarını ve olmaya da gayret ettiklerini söyledi.

        Gürler, "Bu okulumuza da yaklaşık 1 milyon lira değerinde makine ve ekipman desteği sağladık. Kurumumuza ve çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

        Gürler ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Yılmaz arasında protokol imzalandı.

        Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ceviz sandık, Ford Otosan yetkilileri ve ustalarına verildi, daha sonra parkurun açılışı yapıldı.

        Açılışa, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, AK Parti Niksar İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler