Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'nın Aksu ilçesindeki bir evde baba ile 2 çocuğu ölü bulundu. Babanın iki kız çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

        Alınan bilgiye göre, Aksu ilçesi Soğucaksu Mahallesi'ndeki 2 katlı bir evin ikinci katındaki dairede oturanlardan 2 gündür haber alınamaması üzerine polise ihbarda bulunuldu.

        Ev sahibinin verdiği yedek anahtarla daireye giren polis ekipleri, evde silahla vurulmuş halde baba ve 2 çocuğunun cesediyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede cesetlerin 3 ve 5 yaşlarındaki iki kız çocuğu ile babalarına ait olduğu belirlendi. Babanın iki çocuğunu öldürdükten sonra silahla intihar ettiği ortaya çıktı.

        Ailenin Kahramanmaraşlı olduğu ve intihar eden kişinin eşinden ayrı olduğu iddia edildi.

        Bu arada Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, olay yerine gelerek incelemede bulundu. Ekiplerin evdeki çalışmalarının devam ettiğini ve savcılığın incelemede bulunacağını ifade eden Uzunkaya, şunları söyledi:

        "İçeride bir baba 2 çocuğu var. Aile içi bir dram olayı. 3 ve 5 yaşlarında iki çocuk öldürülmüş. Sonra da kendisi intihar etmiş. Görüntü intihar görüntüsü. Gerekli incelemeler yapılacak. Perşembe gününden beri haber alınamayan bir aile. 1,5 ay önce buraya yerleşilmiş. İntihar eden kişinin polisiye yönünden geçmiş kayıtları olan bir kişi. Gerekli adli soruşturma kapsamlı bir şekilde yapılacak. Ailesine haber verildi. Aile geliyor. Aile ile görüşülecek. Savcı ve doktor incelemesinden sonra daha ayrıntılı bilgi verilecek."

        Şahsın isminin sahte kimlikler nedeniyle henüz belirlenmediğini de ifade eden Uzunkaya, çalışmaların devam ettiğini belirtti. Olay yeri inceleme ekiplerinin evdeki çalışmaları sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler