Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Volkan Arslan, Sivas-Tokat karayolunun Çamlıbel mevkisinde motosikletleriyle seyir halindeki arkadaşlarının görüntüsünü çekmek için yol kenarında beklemeye başladı. Bu sırada Ferhat Türk'ün (32) kullandığı motosiklet yolun kenarında bekleyen Arslan'a çarptı.

        Motosikletinden savrulan Türk ile çarptığı Arslan ağır yaralandı. Ambulanslarla Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Arslan, burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Türk ise ilk müdahalesinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

        Türk'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler