Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon'un Yomra ilçesinde düzenlenen Süper Minikler ve Minikler Epe Açık Turnuvası sona erdi.

        Yomra Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 2 gün süren müsabakalara, 287 sporcu katıldı.

        Süper Minik Kızlar Epe müsabakaları sonucunda Akdeniz Yükseliş Koleji Spor Kulübünden Kayra Naz Özcan birinci, aynı kulüpten Duruşah Güney ikinci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Kulübünden İpek Gürsu ile İzmir Ayberk Eskrim Spor Kulübünden Özgü Nehir Hamat üçüncü oldu.

        Süper Minik Erkekler Epe müsabakalarında İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübünden Mert Ahmet Koç birinciliği, Antalya'dan ferdi olarak katılan Baturalp Aldemir ikinciliği, Ankara Çankaya Eskrim Spor Kulübünden Toygar Can Çakmur ile İzmir'den ferdi olarak katılan Telat Ulaş Ergün üçüncülüğü elde etti.

        Minik Kızlar Epe kategorisinde Ankara Çankaya Eskrim Spor Kulübünden Aleyna Kılbaş birinci, İstanbul TED Spor Kulübünden Ada Müstecaplıoğlu ikinci, Akdeniz Yükseliş Koleji Spor Kulübünden Damlanur Sönmüş ve İstanbul'dan ferdi olarak katılan Derya Yumurtacı üçüncü sırayı aldı.

        Minik Erkekler Epe kategorisinde ise Antalya'dan ferdi olarak katılan Egemen Oktay birincilik, Mersin Eskrim Spor Kulübünden Soner Akçıl ikincilik, Erzurum'dan ferdi olarak katılan Ahmet Güner ile Antalya'dan ferdi olarak katılan Mertali Ulutaş üçüncülük kürsüsüne çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler