Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Hatay ve Osmaniye'de evrakta sahtecilik yaparak başkalarına ait gayrimenkullerin satışını yaptığı ileri sürülen aralarında tapu memurlarının da bulunduğu 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

        Hatay'ın bazı ilçeleri ile Osmaniye'de başkalarına ait gayrimenkulleri sahte evrak düzenleyerek sattığı iddia edilen biri askerde olan 10 şüpheliden gözaltına alınan 9'unun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan C.T, M.İ, B.E, S.S. ve A.E. ile İzmir'de vatani görevini yapan H.Ö'nün tutuklanmasına karar verildi, biri adli kontrol şartıyla olmak üzere diğer zanlılar serbest bırakıldı.

        Hatay'ın İskenderun, Dörtyol ve Erzin ilçeleri ile Osmaniye'de başkalarına ait gayrimenkullerin sahte evrak düzenleyerek satışını yaptığı ileri sürülen aralarında tapu memurlarının da bulunduğu 9 şüpheli dün gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler