Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Turgutlu ilçesinde geçen yıl Adem Dönmez'i öldürdükleri gerekçesiyle yargılanan 4 sanığa ağırlaştırılmış müebbet, müebbet, 2 yıl 8 ay ve 16 yıl 8 ay hapis cezaları verilmesi kararlıştırıldı.

        Turgutlu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına sanıklar Serhat Günezer (28), İlke Seyman (25), O.R.K (17) ve M.B (17) ile maktulun yakınları ve taraf avukatları katıldı.

        Davanın karar duruşmasında sanıklar, suçlarını itiraf ederek cinayeti borç meselesinden dolayı işlediklerini itiraf etti.

        Mahkeme başkanı, "tasarlayarak ve kasten adam öldürme suçundan" sanıklardan Serhat Günezer'e ağırlaştırılmış müebbet, İlke Seyman'a müebbet, O.R.K'ye 16 yıl 8 ay ve M.B'ye 2 yıl 8 ay hapis cezası verilmesine hükmetti.

        - Olay

        Turgutlu ilçesinde 14 Nisan 2016'da Osmancık Mahallesi yakınlarında dere yatağında yanan bir otomobili söndüren itfaiye ekipleri, araçta bir ceset bulmuştu.

        Olayı araştıran polis ekipleri, cesedin Adem Dönmez'e ait olduğunu belirlemişti. Dönmez'in, öldürdükten sonra otomobili ile yakıldığı tespit edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler